Sjove møder og arrangementer

Leder du efter et sted, hvor du kan kombinere Buisness og pleasure?

Book din 3/5-kamp, møde, konference eller events hos os! Vi byder velkommen i Jumpyard Fields i København – en mere end 3000 m2 stor trampolinpark, med masser af aktiviteter! Her kan du begive dig ud på en af vores 62 forskellige trampoliner eller fyre den af på vores ninjabane. Her kan man teste sig selv i hurtighed og finde ud af, hvor modig man er. Book din dag hos os – en 3/5-kamp, et møde eller event med et anderledes twist! 

HELDAGSKONFERENCE
1 times trampolinspring (eller hvad I nu har lyst til!) i trampolinparken. I får et separat mødelokaler og en god frokost med. Drikkevarer, kaffe og et lille stykke kage til kaffen er selvfølgelig også inkluderet. Vi har flere forskellige mødelokaler, der kan rumme alt fra 6-25 personer.

HALVDAGSKONFERENCE
1 times trampolinspring (eller hvad i nu har lyst til!) Du får seperate mødelokaler og kaffe samt et lille stykke kage dertil. Vi har flere forskellige mødelokaler der kan rumme alt fra 6-25 personer.

3-KAMP / 5-KAMP
Vi arrangerer sjov 3/5-kamp, der passer til jeres gruppe. I kan spille dodgeball kampe, gennemføre Ninjabanen eller lan en omgang stafet i vores BigAirBag. I vælger selv om I vil konkurrere på hold eller individuelt. Uanset om du arrangerer et firma- eller privatarrengement, så udfyld formularen også tager vi det derfra!

Bemærk! Booking af 3/5-kampe skal senest laves en uge før den ønskede dato.

MORGENMADSMØDE
Morgenmad, kaffe, frugt og et mødelokale med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Møder og arrangementer kan bookes i parkerne: