#SERIOUSLYFUN

Sjovere møder og events i JumpYard Fields

Er det på tide starte mødet med en aktivitet, som får blodet til at pumpe, enten med afdelingen, vennerne eller som event? Kombiner arbejde og fornøjelse – kom ud til JumpYard i Fields – 3000 kvm med trampolinpark og aktivitetscenter. Her har vi masser af trampoliner, en BigAirBag, Dodgeball arena og en parkour-bane.
Vores kunder har ofte deres egne ideer om, hvordan dagen skal se ud og vi vil selvfølgelig med glæde forsøge at imødekomme dette! Book et møde eller event med et anderledes twist.

 

Book et kick-off møde med fart på i København

Har du en indre ninja gemt inden i? Udfordre dine venner og kollegaer på trampolinerne, eller på forhindringsbanerne! I vores nye trampolinpark får i en sjov oplevelse og bliver udfordret med lidt af hvert. Hvis I er en gruppe med gang i, så tøv ikke med at kontakte os. Vi arrangerer en aktiv dag, der passer til jer!

 

Heldagskonference
1 times aktivitet i trampolinparken. I får separate mødelokaler god frokost med drikkevarer, kaffe og valgfrit brød til kaffen. Vi har flere forskellige mødelokaler, med plads til alt fra 6-25 personer.

Pris: 400 kr. pr. deltager ekskl. moms (500 kr. inkl. moms)

Halvdagskonference
1 times aktivitet i trampolinparken. I får separate mødelokaler og kaffe.
Vi har flere forskellige mødelokaler, med plads til alt fra 6-25 personer.

Pris: 300 kr. pr. deltager ekskl. moms (375 kr. inkl. moms)

3-kamp / 5-kamp
Vi arrangerer sjove og udfordrende 3/5-kampe som passer til jeres gruppe. I kan spille dodgeball-kampe, se hvem der kan få den hurtigste tid i Ninja Race eller få afgjort hvem der er den vildeste til at lave basketball slam dunks.

Pris:
3-kamp, 215 kr. ekskl. moms, pr. person (ca. 1 time, min. 6 personer).
5-kamp, 285 kr. ekskl. moms, pr. person (ca. 2 timer, min. 6 personer).

Booking af 3- og 5-kampe skal finde sted en uge inden planlagt ankomst.

Morgenmøde
Morgenbrød, kaffe, frugt og et møderum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 70 kr. pr. deltager ekskl. moms (80 kr. inkl. moms)

Eventlokale
Vi har mange muligheder i vores lokaler. Parken er perfekt til en mindre event eller mini-messe med kunder, leverandører eller personale i anderledes omgivelser. Da vi er eksponeret for over 8000 besøgende hver måned, skaber vi forudsætningerne for en stor rækkevidde af jeres produkt og varemærke.

Eksempel på, hvad I kan gøre
● Eksponering af produkter
● Præsentation af nyheder
● Produktdemonstration

Har du idéer eller spørgsmål? Send en mail til os på fields@jumpyard.dk.

Vær opmærksom på at dette er en forespørgsel. Nogle gange kan det tage op til 2 dage, inden I får svar. Bookingen er ikke bekræftet før i har fået svar tilbage.