KØBSVILKÅR

GENERELT

JumpYard leverer sports- og fritidsaktiviteter i vores anlæg i Danmark. Disse købsvilkår gælder, når du som kunde hos www.jumpyard.dk køber produkter eller betaler for bookinger af disse aktiviteter. Aftalen indgås mellem dig og JumpYard Danmark ApS, Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S, CVR 41646942. Hvis du har spørgsmål eller du har brug for at komme i kontakt med os angående vores produkter eller tjenester, beder vi dig først om at tage kontakt med det relevante anlæg. Du kan se kontaktoplysningerne for anlæggene på www.jumpyard.dk.

Hvis du er under 18 år, skal du have tilsagn fra en forældre/værge for at handle hos os.

Vi reserverer os ret til eventuelle fejlskrivninger, produktændringer, prisjusteringer, afvigelser samt eventuelt slutsalg. Vi forbeholder os ret til at justere eventuelle forkerte priser før og efter at bestillingen er blevet håndteret. Vi arbejder på at gøre vores fotos og videoer så repræsentative som muligt, og i overensstemmelse med virkeligheden. Vi kan ikke garantere, at alle billeder og videoer gengiver produkternes eller tjenesternes virkelige udseende præcist.

 

PRISER OG BETALNING
Alle priser på www.jumpyard.dk er i danske kroner (DKK) og inkluderer gældende moms, hvis intet andet angives.

Betalingen udføres via de betalingsmuligheder, som tilbydes på hjemmesiden. Bemærk, at betalingstjenesten leveres af uafhængige betalingsleverandører og forudsætter, at du også accepterer vilkårene for betalingstjenesterne.

 

LEVERINGSOPLYSNINGER

Når du booker og betaler for en aktivitet på www.jumpyard.dk, leveres tjenesten når du besøger vores anlæg. Efter du har udført bookningen, vil du få tilsendt en bekræftelsesmail med oplysninger om bookingen til den e-mailadresse, du har oplyst. Hvis oplysningerne ikke stemmer, eller hvis du ikke får tilsendt en bekræftelsesmail, bedes du snarest muligt kontakte det anlæg, hvor du udførte bookingen. Du kan se kontaktoplysningerne på www.jumpyard.dk.

Hvis du har købt et gavekort på www.jumpyard.dk, bliver det leveret omgående i en e-mail til den e-mailadresse, du oplyste. Hvis du af en eller anden grund ikke får denne e-mail, bedes du kontakte det anlæg, hvor du udførte købet. Du kan se kontaktoplysningerne på www.jumpyard.dk.


AFBESTILLING OG FORTRYDELSERET

For trampolinhop (JumpTime, JumpFamily, JumpJunior, etc.) tilbyder vi ikke afbestilling/returbetalinger, men ved eventuelle forhindringer bedes I kontakte os, så ombooker vi dig til et senere tidspunkt.

For fester (JumpParty) er reglen, at hvis du afbestiller mere end 7 dage før festen, får du pengene tilbage.

 

KUNDEINFORMATION

Når du køber eller booker hos os, oplyser du navn, kontaktoplysninger og andre oplysninger i henhold til, hvad der vises på hjemmesiden. For at booke visse af vores tjenester er det nødvendigt, at du registrerer en konto og vælger en adgangskode. Det er dit eget ansvar at sørge for, at dine kontooplysninger holdes fortrolige, samt at dine kundeoplysninger er korrekte. I forbindelse med din registrering og bestilling godkender vi, at du gemmer og anvender dine oplysninger i vores virksomhed, for at gennemføre aftalen med dig. Du har i henhold til loven om private oplysninger ret til, at se de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du anmode om at få oplysningerne rettet eller fjernet. For yderligere oplysninger om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se Databeskyttelsespolitik.