#SERIOUSLYFUN

Vi ønsker, at alle uanset alder, finder deres egen udfordring. Vi tror på at alle kan have det sjovt hos os. Vores ambition er at inspirere børn, unge, familier og venner til at lege og bevæge sig.

Succesfaktorer

Vores første park, JumpYard Barkarby, åbnede i 2017 i Sverige, og fra starten kunne vi tilbyde flere aktiviteter end blot trampoliner. Med et fitnesscenter, minigolf og golfsimulatorer var det en stor succes. Parken har også en rekordstor main court, hvilket betyder, at der er plads til alle, selv i en regnfuld weekend, hvor der er tryk på.

Succesen skyldes naturligvis folks kærlighed til trampoliner og det faktum, at de kan besøge os uanset vejret – vi er altid til stede som en sjov aktivitet efter skoletid eller i weekenden. Vi havde oprindeligt undervurderet børnenes lyst til at fejre fødselsdage hos os – og vi er nu utrolig stolte over at kunne kalde os Sveriges største fødselsdagsfestarrangør med over tusind glade fødselsdagsfestdeltagere om året.

En anden vigtig succesfaktor er vores personale – med fokus på gæsternes oplevelse, fleksibilitet og inspiration giver de gæsterne værdi for pengene syv dage om ugen, året rundt. Personalet er altid til rådighed og hjælper gerne med tips og tricks i parken.

Ud over gæsteoplevelsen er sikkerhed en hjørnesten i vores forretning. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden, og derfor overholder vi nøje branchens krav og standarder.

For større og bedre oplevelser

Efter åbningen af JumpYard i Fields har vi åbnet flere parker i Sverige, Norge, Portugal og Spanien og vi har yderligere planer om at ekspandere. Vi forventer, at hver JumpYard vil blive overgået af den næste. Udviklingen går hurtigt, og i dag kan du i de forskellige JumpYards opleve aktiviteter som Clip ‘N Climb, SkyRider, Valo Jump, Wipe Out og forskellige Ninja-baner. Jo flere aktiviteter vi kan tilbyde, jo større er oplevelsen!

En stor del af sports- og foreningslivet

Der er ikke mange, der ved, at vi står for ca. 1 % af alle de klubtimer, der trænes om året i Sverige. Mange mennesker får deres eneste motion og træning hos os, og det spiller en stor rolle for deres sundhed og velvære. Vi sørger også for, at hundredvis af klubber og skoleklasser har sjove aktiviteter sammen.