#SERIOUSLYFUN

3/5‑kamp event for både venner og virksomheder

Saml alle vennerne til et anderledes arrangement eller tag en velfortjent pause fra mødet med en 3- eller 5-kamp og nyd et par sjove timer i parken.

Vi har flere forskellige muligheder med varierende udfordringsgrader at vælge mellem. 

Uanset om i ønsker et event med kaffe, frokost eller bare aktiviteten, sørger vi for en løsning som passer perfekt til jer.

Vi skaber en skræddersyet løsning, der passer til lige netop jeres behov. 
I får lov at vælge om i vil konkurrere som hold eller individuelt. Ønsker I at have en instruktør med, der holder styr på tropperne og uddeler point eller vil I have plads til at bevæge jer frit, med instruktøren som en guide på sidelinjen. Det er helt op til jer!

Uanset om det er en dag med virksomheden eller et privat arrangement, skal i blot udfylde formularen herunder, så ordner vi resten.

Vær opmærksom på at der kan gå op til 2 arbejdsdage før i modtager en bekræftelse på jeres booking.

Booking af et 3-kamp eller 5-kamps arrangement skal finde sted senest 1 uge inden jeres planlagte ankomst!

Pris:
3-kamp – 1 time, 215 kr. pr. person
(min. 6 personer)
Inkl. Instruktør, vand og müslibar

5-kamp – 2 timer, 285 kr. pr. person
(min. 6 personer)
Inkl. Instruktør, vand og müslibar

 

3/5-kampsaktiviteter:

Ninja banen:
Vores Ninjabane er inspireret af Ninja Worrier og er en forhindringsbane, som byder på aktiviteter såsom Spider wall, klatrevæg, svævebane, Slackline, armgang og meget mere. 
I dette område kan deltagere dyste individuelt eller i grupper på tid, hvor den laveste tid vinder. 

Slam dunk:
På vores Slam dunk trampoliner kan man lave fede tricks mens man ‘dunker’ og scorer point i vores basketball hoops. 

Som individuel eller i grupper kan man opnå point ved enten at score flest mål eller seje og opfindsomme måder at ‘dunke’ på. 

FreeRun:
I vores parkour-park kan man få en kort introduktion i at lave basale parkourbevægelser såsom: precision jumps (hop og landeteknik), passager over mure (vaults), swings, klatreteknikker, rullefald og meget mere. 

Man kan også dyste individuelt eller i grupper, og som individuel dyster man i legen ‘’Troldmand’’ hvor man udføre en række besværgelser (fx. Lava: man må ikke røre jorden, håndgranat: man skal ligge sig ned på maven, sniper: man skal genne sig fra snigskytten) på tid, og hvis man fejler ryger man ud af spillet indtil næste runde. 

I grupper vil der blive dystet i ‘capture the flag’, hvor der skal hentes et flag på modstanderes banehalvdel, uden at man bliver fanget af modstanderne.

Dodgeball:
I vores dodgeball område hopper man på trampolin, mens man forsøger at eliminere sine modstandere ved at skyde dem med bolde. 

Der kan dystes individuelt i spillet ‘stikbold’ hvor alle er mod alle, og det gælder om at være ‘the last man standing’.

I grupper vil man kunne dyste to hold mod hinanden af gangen, og her får hvert hold en banehalvdel. Holdet der vinder, er det hold, som først har elimineret modstanderen på den anden banehalvdel. 

Stafet:
I vores BigBag område har vi to lange trampoliner, som går ned til en stor pude med luft i (Big Airbag). 

I dette område vil der kunne dystes individuelt eller i grupper, ved at deltagerene skal ned langs trampolinerne, hen over Big Airbag og tilbage igen hurtigere end sin modstander. I stafetten kan der tilføjes forhindringer eller øvelser deltagerne skal udføre ned langs trampolinerne eller til Big Airbag. 

Højdespring:
I vores BigBag område har vi også et hoppetårn, hvorfra man hopper ned i den store pude med luft i. 

Her man dyste individuelt eller i grupper, og hvor det gælder om at hoppe længst, eller at der kan opnås point ved at lave seje og opfindsomme tricks til puden. 

Wallrun:
I vores High Performance område har vi vores store Wallrun væg. Ved denne væg er der to trampoliner tilknyttet, hvorpå man kan dyste individuelt eller i grupper, og hvor det her gælder om at hoppe højt og være den, som har sat en ‘sticky note’ højest på væggen.

I dette område vil der også være mulighed for at få undervisning i, hvordan man kan træne ‘’wallrunning’’, hvor man lander ned på ryggen i trampolinen og bruger de tilknyttede vægge til at komme højere og højere op. 

 

Der vil også være mulighed for, at en af aktiviteterne bliver ‘fri leg’, hvor deltagerne kan få lov til at hoppe frit i vores venue og prøve alle vores fantastiske områder.