AKTIVITETER FOR SKOLER

En sjov og anderledes aktivitet for skoler og institutioner i København

Overrask klassen med en aktivitet, som alle vil elske. Vi byder skoleklasser og fritidsordninger velkommen, når de gerne vil lave aktiviteter for børnene, udfylde en studiedag eller afslutte skoleåret sammen på en sjov måde. Her i JumpYard har vi mange forskellige underholdende fysiske aktiviteter. Book jeres dag med skolen eller fritidsklubben hos JumpYard Fields!

Aktivitet med skolen i København

Få en chance for at lære dine skolekammerater bedre at kende! Her hos os kan I klatre rundt på forhindringer, hoppe på trampoliner og dyste på Ninjabanen. I JumpYard kan vi garantere en skoleaktivitet udover det sædvanlige.

Vores skolepriser er gældende på normale skoledage kl. 10.00-15.00. Hvis I vil komme i skoleferien, gælder de ordinære priser. I er velkomne til at tage kage med og nyde den i vores hyggelige café, bare i husker at rydde op efter jer.

Priser - 1 time

Inklusiv JumpSocks. I skoleferier og helligdage gælder lør–søn priser.

Man-fre

Lør–søn

120 kr./person

150 kr./person

Priser - 2 timer

Inklusiv JumpSocks. I skoleferier og helligdage gælder lør–søn priser.

Man-fre

Lør–søn

149 kr./person

239 kr./person

Der kan også tilkøbes pizza (ca. en halv pizza pr. person).

Halv pizza

60 kr./person

Betal med kort i parken eller via faktura / EAN (Dog kun for min. 10 pax)

Aktiviteter der udfordrer eleverne

Vores ønske er at alle trives. Derfor er vores personale altid tilgængeligt og sørger for at holde sikkerheden i top. Vi kan garantere et svedigt besøg hos os med glade og trætte elever som resultat!

Udfyld formularen. Så vender vi tilbage med en bekræftelse på bookingen inden for 2 arbejdsdage. Bemærk at bekræftede bookinger er bindende.

Vær opmærksom på at dette er en forespørgsel. Nogle gange kan det tage op til 2 dage, inden I får svar. Bookingen er ikke bekræftet før i har fået svar tilbage.