#SERIOUSLYFUN

Grupper & sæsonafslutning

Det er vigtigt at fejre foreningens opstart eller sæsonens afslutning! Hop, grin, vær sammen og styrk fællesskabet i JumpYard Fields. Vi har masser af forskellige aktiviteter, som udfordrer jer og får pulsen op!

Her hos JumpYard Fields elsker vi sport og foreningsliv, og vi har selvfølgelig et tilbud til ligesindede. Hvad med trampolinhop og en masse sjov. Fra kun 90 kr. pr. person inklusiv JumpSocks (skridsikre strømper).

Vores gruppetilbud gælder for bookninger på mindst 10 personer, og den billigste pris er i hverdage, uden for skoleferien.

Pris pr. person

1 time inklusiv JumpSocks.

Man-fre

Lør–søn

90 kr./person

135 kr./person

Ekstra time og pizza

Man-fre

Lør–søn

Halv pizza

40 kr./person

85 kr./person

50 kr./person

I kan booke dette tilbud via formularen nedenunder. I betaler kun for det antal personer, der kommer. I skoleferier og på helligdage gælder weekendpriserne.

Hvis I booker på hverdage, indgår der et gruppelokale, hvis det er muligt, og ellers får I plads i caféen. Gruppelokalet er kun i undtagelsestilfælde tilgængeligt ved booking i weekenden, I bør da gå ud fra, at I får plads i caféen.

Bemærk at vi imidlertid ikke kan tilbyde pizza kl. 11.00-17.00 lørdag-søndag, samt skole ferier og helligdage på grund af pladsmangel i caféen.

Udfyld den nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage med en bekræftelse på jeres booking.