GRUPPETILBUD I JUMPYARD FIELD'S

Grupper & sæsonafslutning

Det er vigtigt at fejre foreningens opstart eller sæsonens afslutning! Hop, grin, vær sammen og styrk fællesskabet i JumpYard Fields. Vi har masser af forskellige aktiviteter, som udfordrer jer og får pulsen op!

Her hos JumpYard Fields elsker vi sport og foreningsliv, og vi har selvfølgelig et tilbud til ligesindede. Hvad med trampolinhop og en masse sjov. Fra kun 120 kr. pr. person inklusiv JumpSocks (skridsikre strømper).

Vores gruppetilbud gælder for bookninger på mindst 10 personer, og den billigste pris er i hverdage, uden for skoleferien.

Gruppetilbud priser 1 time

Pris pr. person for 1 time inklusiv JumpSocks.

Man-fre

Lør–søn

120 kr./person

149 kr./person

Gruppetilbud - Tilvalg

Ekstra time – Man-fre

Ekstra time – Lør–søn

Halv pizza

29 kr./person

89 kr./person

60 kr./person

  • I betaler kun for det antal personer, der kommer (min 10 pers.). I skoleferier og på helligdage gælder weekendpriserne.
  • Hvis I booker på hverdage, indgår der et gruppelokale, hvis det er muligt, og ellers får I plads i caféen. Gruppelokalet er kun i undtagelsestilfælde tilgængeligt ved booking i weekenden, I bør da gå ud fra, at I får plads i caféen.
  • Bemærk at vi imidlertid ikke kan tilbyde pizza kl. 11.00-17.00 lørdag-søndag, samt skole ferier og helligdage på grund af pladsmangel i caféen.