En sjov og anderledes aktivitet for skoler og institutioner i København

Overrask klassen med en aktivitet, som alle vil elske. Vi byder skoleklasser og fritidsordninger velkommen, når de gerne vil lave aktiviteter for børnene, udfylde en studiedag eller afslutte skoleåret sammen på en sjov måde. Her i JumpYard har vi mange forskellige underholdende fysiske aktiviteter. Book jeres dag med skolen eller fritidsklubben hos JumpYard Fields!

Aktivitet med skolen i København

Få en chance for at lære dine skolekammerater bedre at kende! Her hos os kan I klatre rundt på forhindringer, hoppe på trampoliner og dyste på Ninjabanen. I JumpYard kan vi garantere en skoleaktivitet udover det sædvanlige.

Vores skolepriser er gældende på normale skoledage mellem kl. 10-15. Hvis I vil komme i skoleferien, gælder de ordinære priser. I kan tage kage med, og nyde den i vores hyggelige café – bare i husker at rydde op efter jer.

 

Priser:

● 90 kr. pr. person for grupper på 10-100 personer. 1 times hop, skridsikre strømper er inkluderet.

● 130 kr. pr. person for grupper på 10-100 personer. 2 timers hop skridsikre strømper er inkluderet.

Betal gerne via faktura eller med kort i parken.

Aktiviteter der udfordrer eleverne

Vores ønske er at alle trives. Derfor er vores personale altid tilgængeligt og sørger for at holde sikkerheden i top. Vi kan garantere et mere eller mindre svedigt besøg hos os med glade og trætte elever som resultat!

 

Udfyld formularen. Så vender vi tilbage med en bekræftelse på bookingen. Bemærk at bekræftede bookinger er bindende. Vi ses i JumpYard Fields!