Grupper & sæsonafslutning

Det er vigtigt at fejre foreningens opstart eller sæsonafslutningen! Styrk teamet, grin, hop og vær sammen i JumpYard Fields. Vi har masser af forskellige aktiviteter, som udfordrer jer og får blodet til at pumpe!

Her hos JumpYard Fields elsker vi sport og foreningsliv, og vi har selvfølgelig et tilbud til ligesindede. Hvad med trampolinhop og en masse sjov. Fra kun 90 kr. pr. person inklusiv skridsikre strømper.

Vores gruppetilbud gælder for bookninger på mindst 10 personer, og den billigste pris er i hverdage, når det ikke er skoleferie.

 

Pris pr. person:

Mandag – fredag (Fredag inden kl 15) ekskl. skoleferier: 90 kr. for 1 time inklusive JumpSocks, 40 kr. for ekstra time.

Fredag (Fra kl 15) – søndag samt skoleferier: 135 kr. for 1 time inklusive JumpSocks, 85 kr. for ekstra time.

Pizza 50 kr. (ca. en halv pizza pr. person)

 

I kan booke dette tilbud via formularen nedenunder. I betaler kun for det antal personer, der kommer (min. 10personer). I skoleferier og på helligdage gælder weekendpriserne.

 

Hvis I booker på hverdage, indgår der et gruppelokale, hvis det er muligt, ellers får i plads i caféen. Gruppelokalet er kun i undtagelsestilfælde tilgængeligt ved booking i weekenden, I bør da gå ud fra, at i får plads i caféen.

 

Bemærk at vi imidlertid ikke kan tilbyde pizza mellem klokken 11.00-17.00 lørdag-søndag samt skole ferier og helligdage på grund af pladsmangel i caféen.

 

Udfyld den nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage med en bekræftelse på jeres booking.

 

OBS – Det kan vare 2 arbejdsdage, inden I får en bekræftelse.